Вторник, 29.07.2025, 04:15
-SPF^ - Сайт полезных файлов
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Панічна атака ліки без рецепта - Форум Регистрация Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Панічна атака ліки без рецепта
KarencexДата: Воскресенье, 05.10.2014, 20:06 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
What's shakin'? Я Карен , 20 років smile У мене виникли тривогу нападу... Я відкрив новий інформаційний портал про симптоми і викликає занепокоєння , безсоння і депресії Ось деякі з моїх думок - Бажаючи , щоб боротися чи втекти від речей , які ми стурбовані , чи бояться , це нормально - він тримає нас в живих . Маючи тривожний розлад означає ця відповідь викликає Вас більше проблем , ніж користі . Навколо п'ятнадцять відсотків молодих людей мають тривожні розлади , з найбільш маючи свої перші симптоми у віці до 15 . Хоча багато людей тільки ізольовані панічних атак , інші страждають від повторюваних атак , що є симптомом панічного розладу . Це розлад є досить поширеним ; 2.7 відсотків американців 18 і вище мають його , що робить його більш поширені , ніж біполярного розладу , шизофренії і обсесивно - компульсивного розладу [ джерело : NIMH - . Панічні атаки можуть тривати від декількох хвилин до півгодини , і вони серйозно лякає і заплутаним для жертви. Якщо не лікувати , повторювані епізоди можуть привести до агорафобії . де страх приступ стає настільки сильним , що потерпілий уникає всіх громадських місцях. Так , чому б ваш запуск тіло у відповідь боротьби або польоту , коли не очевидна небезпека не існує ? Що відбувається всередині вашого тіла , щоб викликати таку крайню фізичну реакцію? Продовжуйте читати , щоб зрозуміти фізіологічні процеси , що лежать в основі панічних атак . "Моя дочка збирається до університету найближчим часом , і її ставлення , я не вибираючи , куди я йду на основі , чи можна поїхати туди . Таким чином , ми зробили експеримент. Ми сіли на потяг з Манчестера в Стокпорті . Це був перший раз , коли я був на одному в 23 років " . Як хвилинах їзди змусити її почувати себе ? "Я не люблю його , я думав : . ? , Як довго я можу містити цю тривогу , перш ніж він повністю переповнює мене " Це розлад дуже загальний стан , в якому люди страждають від надмірного неспокою або тривоги про повсякденні події і проблеми . Це надмірне занепокоєння або тривога хронічні (принаймні , 6 місяців ), протягом - реактивний ( з пропорції до будь невід'ємного ризику) , і викликає стрес і порушення. Людина повинна мати принаймні 3 з таких симптомів : занепокоєння або нервозність , легкої стомлюваності , поганий концентрації , дратівливість , напруга м'язів , або порушення сну . Це розлад не повинно бути пов'язано з препарату , ліки , загального стану здоров'я , або іншого психічного розладу . Хоча кожен тривожний розлад має свої унікальні характеристики , найбільш добре реагують на два типи лікування: психотерапія та ліки . Ці процедури можуть бути надані окремо або в комбінації. Лікування може дати значне полегшення від симптомів , але не завжди повне вилікування. Ефективні способи лікування тривожних розладів включають психотерапія , аеробні вправи і ліки. Деякі методи психотерапії , відомі як поведінкової терапії або когнітивно - поведінкової терапії є найбільш корисними в лікуванні тривожних розладів і називаються " першої лінії лікування . " Когнітивна поведінкова терапія включає вивчення зв'язку між думками , почуттями і поведінкою. Це використовується , щоб навчити людину вирішувати свої страхи , змінюючи спосіб він або вона думає і реагує на стресові ситуації. Техніки релаксації , включаючи уважності і медитації також корисні для людей з тривожними розладами , щоб зменшити їх напруга і допомогти їм впоратися з важкою тривожною. Будь ласка , прокоментуйте мою тему !

best antidepressant social anxiety disorder

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025